Architectural Digest Design Show

Världens största inredningsmässa: Architectural Digest Design Show

Plats: Piers 92 & 94, New York City

Världens största inredningsmässa har återigen tagit plats i hjärtat av New York City. Architectural Digest Design Show (ADDS) är en årlig händelse som samlar inredningsentusiaster, formgivare, och designälskare från hela världen. Under fyra dagar, från den 16:e till den 19:e mars, förvandlas Piers 92 och 94 till ett mecka för lyxig design och innovation.

En firad historia

Fåtöljen "Orange" som blev Best in Show

Architectural Digest magazine, grundat 1920 som en kalifornisk facktidning, har utvecklats till en månatlig hyllning av internationella designtalanger. Tidningen hyllar innovativa hem och produkter, inspirerande inredningsidéer, kultur och resor. Under åren har den ökat i frekvens och breddat sitt innehåll, och den har nu nio internationella utgåvor. Dess påverkan inom inredningsdesignens värld är omätbar.

AD-prenumeranter får inte bara tidningen själv utan också exklusiva förmåner såsom en AD-tygkasse och omedelbar tillgång till specialnummer som ”Celebrity Homes,” samt redaktionsguider om kök, badrum, välbefinnande och hållbarhet.

En glittrande utställning

På ADDS möter besökare enastående utställare och designkoncept som är utformade för att inspirera och fascinera. Allt från möbler och belysning till konst och textilier finns på plats för att blända dina sinnen och sätta igång din kreativa tankeverksamhet.

Utställningen är en chans för både etablerade och nystartade designers att visa upp sina senaste verk. Denna utbyggnad av kreativitet och innovation gör ADDS till en unik mötesplats där nya trender tar form.

Föreläsningar och diskussioner

ADDS erbjuder också en intellektuell dimension till upplevelsen med en serie föreläsningar och diskussioner om inredningsdesignens framtid. Kända formgivare och arkitekter delar med sig av sina insikter och erfarenheter, vilket ger besökarna möjlighet att lära sig av de bästa inom branschen.

Resa till mässan

Natursköna New York i oktober erbjuder besökare en mild övergång från sommar till höst. Under denna månad kan man förvänta sig behagliga temperaturer och en skön atmosfär som kännetecknar övergången till höstens färger.

Dagstemperaturerna ligger vanligtvis i spannet 13 till 20 grader Celsius, vilket gör det möjligt att njuta av utomhusaktiviteter i en bekväm temperatur. Nätterna är svalare, med temperaturer som kan sjunka till cirka 8 till 14 grader Celsius, vilket ger en föraning om den kyligare årstiden.

Oktober i New York är inte känd för kraftiga regnskurar, men lättare regn och skurar kan förekomma. Det är klokt att ha med sig en paraply eller en regnjacka för att vara förberedd på oväder.

Denna månad är också kännetecknad av soliga dagar, med många klarblåa himlar. Samtidigt kan det vara molnigt vissa dagar, men generellt sett är vädret stabilt och klart. Hösten gör sitt intåg i staden, och lövträden börjar skifta färg, vilket skapar en vacker och stämningsfull atmosfär i stadens parker, inklusive den ikoniska Central Park.

För att klä sig rätt i detta väder är det bäst att packa lager på lager. En lätt jacka, tröjor och långbyxor är ofta tillräckligt under dagen. Men eftersom temperaturerna kan variera mellan dag och natt, kan det vara klokt att ha med sig en varmare jacka eller kappa för kvällarna.

Oktober är en populär tid för besökare i New York City, och det är en underbar period att utforska stadens sevärdheter, parker och kulturella evenemang. Den milda och behagliga vädertemperaturen gör det till ett utmärkt tillfälle att njuta av stadens atmosfär och alla dess erbjudanden medan du tar in höstens skönhet.

Att ta sig från Stockholm till New York kan vara en spännande resa, och det finns flera enkla sätt att göra det. Här är några alternativ:

  1. Direktflyg från Arlanda: Ett av de enklaste sätten är att boka en direktflygning från Stockholm Arlanda Airport till John F. Kennedy International Airport i New York. Detta sparar tid och besvär med mellanlandningar och är oftast det snabbaste sättet att nå New York.
  2. Flyg med mellanlandning: Om du letar efter ett billigare alternativ kan du välja flyg med mellanlandning. Det finns många flygbolag som erbjuder flyg till New York med en kort mellanlandning på exempelvis Heathrow i London.
  3. Tåg till Köpenhamn och sedan flyg: Ett annat alternativ är att ta tåget från Stockholm till Köpenhamn och sedan ta en direktflygning till New York från Köpenhamns flygplats. Detta kan vara ett bekvämt sätt att resa om du vill undvika att flyga inrikes i USA.
  4. Använd en resebyrå: Du kan också överväga att använda en resebyrå för att boka din resa. De kan hjälpa dig att hitta de bästa priserna och de mest praktiska flygtiderna baserat på dina preferenser.
  5. Jämför priser online: Använd olika resewebbplatser och appar för att jämföra priser och hitta det bästa erbjudandet för din resa. Detta kan hjälpa dig att spara pengar och tid.

Oavsett vilket sätt du väljer att ta dig från Stockholm till New York, se till att planera din resa i förväg och boka dina biljetter i god tid för att säkerställa en smidig och bekväm resa till den stora äppelstaden.

Architectural Digest Design Show i New York City är en enastående händelse som förenar designvärldens mest lysande stjärnor och passionerade entusiaster. Med sin historia som spänner över ett sekel och dess påverkan på inredningsdesignens värld är detta en mässa som inte får missas för någon som älskar skönhet, kreativitet och innovativ design. Markera redan nu ditt nästa års kalender för denna spektakulära händelse som kommer att förföra och inspirera alla dina sinnen.